(Utrecht, 9 mei 2019)

Johan Van de Putte

In therapeutische gesprekken gaan mensen belangrijke dingen beseffen en nemen ze zich voor om nieuwe dingen uit te proberen. Maar soms gaat veel hiervan verloren buiten de muren van de sessie. In deze workshop leer je documenten inzetten of co-construeren die de therapeutische draagwijdte van helpende gesprekken vergroten. Het geschreven of gedrukte woord (in brief, attest, e-mail, verslag, patiëntendossier,…) maar ook beelden en opnames kunnen bewust ingezet worden om mensen te ondersteunen om inzichten en intenties ook echt tot uitdrukking te brengen in hun dagelijks leven.

Deelnemingsvoorwaarde:

Dit is een level 2 workshop: dit betekent dat men ‘Empowerment: Tweedaagse opleiding in enkele gesprekstechnieken uit de narratieve therapie’ (Level 1) gevolgd moet hebben.

(Tip: volg ineens ook ‘de andere kant van pijn’)

Waar en wanneer:

Prijs en inschrijving:

De prijs van deze workshop bedraagt € 230,00. Hierin zijn een syllabus, gespreksspiekbriefjes, drank en lunchbuffet inbegrepen.

Schrijf je in door je gegevens hieronder in te vullen. Je krijgt dan vrijwel direct een email van info@narratievetherapie.nl met informatie over hoe je moet overschrijven (check je spam).

Uw naam

Uw email

Uw telefoonnummer

Uw adres

Postcode

Plaatsnaam

Johan Van de Putte (licentiaat psychologie) werkt als psychotherapeut.  Hij volgde opleiding bij Michael White en behaalde het ‘International Post Graduate Diploma in Narrative Approaches to Therapy and Community Work’ aan het Dulwich Centre in Adelaide (Australië). 

Nieuwsbrief

Nt logo round

Krijg info over narratieve workshops in Utrecht

Geen spam. Je kan je steeds uitschrijven. Powered by ConvertKit